Kako izabrati pravi nakit

Nakit je izvrstan dar za sve prigode, od rođendana preko godišnjica do Božića i Nove Godine, a primatelj će uvijek cijeniti vašu pažljivost i pažnju posvećenu detaljima koju ste posvetili odabiru pravog komada. Međutim, kupnja nakita može se činiti prilično zastrašujućim zadatkom ako ga nikada ranije niste kupovali; s toliko različitih vrsta poput zlatnog, srebrnog ili čeličnog nakita, postavki i cijena, kako uopće izabrati?

Razmotrite odnos

Nakit je jedan od najpopularnijih darova koji se poklanjaju voljenima tijekom blagdana. Postoji mnogo različitih vrsta i stilova nakita, tako da može biti izazov pronaći savršen dar. Najbolji način da znate što netko želi je uzimajući u obzir njegov osobni stil, osobnost i način života. Kako bih vam pomogao pronaći savršeni komad nakita za svoju voljenu osobu, sastavio sam ovaj vodič s nekoliko savjeta o tome kako odabrati izvrstan dar koji će voljeti!

Razmislite o njenom ukusu

Koju boju nakita voli? Koji su joj oblici omiljeni komadi? Želite li odabrati jeftiniju opciju ili je budžet dovoljno visok za nešto skuplje? Uzmite u obzir vrstu nakita, kao što su naušnice, ogrlice, narukvice, prstenje i tako dalje. Ako niste sigurni što joj uopće pokloniti, razmislite o darovnoj kartici jedne od njezinih omiljenih trgovina koja sadrži nakit. Pružit ćete joj priliku da pronađe savršen komad, a pritom će moći odabrati upravo ono što joj odgovara.

Na primjer, ako vaša djevojka voli ljubičastu, ali ne nosi puno ogrlica, poklonite joj umjesto toga par ljubičastih naušnica s nitnama. Još jedna ideja bila bi otići s njom u njezinu omiljenu trgovinu i kupiti bilo što s njihove police ili rasprodaje jer će vjerojatno imati nakit na sniženju (posebno u vrijeme blagdana).

Učinite to osobnim tako što ćete saznati koje vrste metala voli ili koje drago kamenje posebno svjetluca u vitrinama trgovina. Na kraju, razmislite koliko često će vaša djevojka nositi taj predmet – ako je to samo povremeno, nemojte trošiti previše novca!

Tražite kvalitetu

Kada je u pitanju darivanje, nakit je jedan od najpraktičnijih izbora koji možete napraviti. Nakit je bezvremenski i moderan, a također je i nešto što će trajati cijeli život. Ako niste sigurni što kupiti nekome na svom popisu ljudi koje darujete ove godine, razmislite o tome da mu poklonite komad nakita koji će trajati godinama. Ako želite potrošiti manje od 100 eur, držite se srebrnih ili pozlaćenih lančića, naušnica i prstenja s Etsyja ili Amazona. Možda ćete također moći pronaći dizajnerske komade u zalagaonicama ili dućanima rabljene robe.

Ne zaboravite na ova mjesta ako tražite poklon s umjerenim budžetom. Ako želite potrošiti oko 200-500 eur, potražite brendove poput Michael Kors ili Tory Burch ako želite dizajnerske komade; H&M ako kupujete u fizičkim trgovinama; Barney New York ako kupujete online.

Neka bude osobno

Postoji toliko puno različitih vrsta nakita, od sjajnih komada s dragim kamenjem do delikatnih ogrlica koje će svjetlucati na suncu. Kada pokušavate odabrati savršen dar, važno je uzeti u obzir i osobu za koju kupujete kao i njen osobni stil. Nabavite odgovarajuću veličinu.

Odabir prave veličine ključan je za vašu udobnost i želimo da budete zadovoljni svojom kupnjom. Prvo što trebate znati jest da postoje tri glavne veličine prstena. One su 6, 7 i 8. Za narukvice postoji pet veličina: ekstra male (5), male (6), srednje (7), velike (8) i ekstra velike (9).

Naslovna fotografija: NOERROR

Related posts: